Palma de Mallorca

13 apr. 202014 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Palma de Mallorca inkluderar Palau Sa Font, Hotel San Lorenzo - Adults Only och Hotel Almudaina baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Palma de Mallorca genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Palma de Mallorca

från 1 379 SEK
från 1 291 SEK
från 2 801 SEK

Vad säger resenärer om Palma de Mallorca?

9,8
Friluftsmänniskor
9,5
Familjeresenärer
8,8
Äventyrsresenärer
8,6
Nattuggla
8,2
Matälskare
Medlemmars omdömen (246)
Thomas Beard
Thomas BeardAbergavenny
2014-11-13

Bara fick en dag att utforska, men arkitekturen i katedralen är fantastiskt med alla båtar och stränder utanför. Sådana strålande utsikt. En sak som jag hittade var ett stort köpcentrum som jag trodde var ganska liten utanför, men sedan hade som 2-3 lager jord som var en trevlig överraskning! Ändå, jag skulle gärna komma tillbaka hit för en riktig semester.

David Eastin
David EastinSantander
2014-09-05

Palma är en fantastisk stad med nya och spännande vyer runt varje hörn. Domkyrkan är hisnande, särskilt att rätt nära havet. Den gamla staden är charmig och tillräckligt liten för att utforska om du är begränsad i tid. Hotell, vandrarhem och andra platser att bo är överkomliga för billig. Människorna är vänliga och inbjudande. De allmänna kommunikationerna är bra och billig (vilket betyder att du inte behöver en bil om du kommer hit). Maten är fantastisk och mycket billigt. Stränderna rätt utanför staden är förtrollande; vatten gnistrar, är svalt (inte kallt), och en blandning av olika färger. Och oliverna är några av de bästa i världen!

Rachel
RachelSan Francisco
2016-06-12

Ett hem från hem för mig, är denna stad ett slags Barcelona i miniatyr. Bland höjdpunkterna finns: - Domkyrkan, La Seu är en av de mest imponerande kyrkorna i världen och verkligen vacker. - Den gamla staden bakom domkyrkan inklusive Arabiska baden, La Llonja och Passeig del Born. - Promenader längs Passeig Maritim tar dig förbi otro båtar i två småbåtshamnar, de gamla stadsmuren, katedralen och sedan hela vägen till Portixol, en trevlig stad med bra tapasrestauranger.

David Lynch
David LynchDublin
2017-01-06

Palma det påminner mig lite av Barcelona men i mindre skala. Det har fått stora barer och restauranger och är den perfekta fly för en stad paus. Under Sumer Jag har sett några spektakulära åska där. En stad som jag aldrig tröttnar på att återvända alltför. Nämnde jag ensaimada, riktigt läcker dessert, bara inte fråga hur det är gjort.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 1 522 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Palma de Mallorca är juli, med ett genomsnitt på 2 720 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 684 SEK per natt. Det är 10 % lägre än det genomsnittliga priset 1 864 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Palma de Mallorca är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 13,9 °C/56,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 31,6 °C/88,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 4,0 °C/39,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Palma de Mallorca är Palma De Mallorca (PMI) (6,90 km).

Planera en resa till Spanien