Maribor

23 mars 201924 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Maribor inkluderar Hotel Dras, Villa Mari och Betnava Hotel Maribor baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Maribor genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Maribor

från 398 SEK
från 613 SEK

Vad säger resenärer om Maribor?

9,8
Miljöresenärer
8,7
Friluftsmänniskor
7,5
Äventyrsresenärer
7,5
Familjeresenärer
7,4
Studenter
Medlemmars omdömen (10)
Petra Kmetič
Petra Kmetič
2016-07-27

Maribor är liten men vacker stad nära underbara floden Drava. Mycket billig och enkel stad med rik historia.

Rachel S
Rachel SBerlin
2016-07-25

Den näst största staden i Slovenien, är Maribor en charmig, studentdriven stad som är mycket gångbar. En av höjdpunkterna för mig var Maribor City Park, där röda rosor (och många andra växter) var särskilt levande direkt efter det regnade, och det fanns en damm fylld med sköldpaddor och coi fisk. Du hittar även världens äldsta druvproducerande vinstockar på vin museum här. Staden ligger också i närheten Mariborsko Pohorje, en vacker (som 99,9% av saker utomhus i Slovenien är) region av vattenfall och blåsiga vandringsleder.

Olivia-Petra Coman
Olivia-Petra ComanBrașov
2016-11-21

Robert Somerville
Robert SomervilleInvercargill
2011-10-18

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 539 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Maribor är juli, med ett genomsnitt på 711 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 650 SEK per natt. Det är 1 % högre än det genomsnittliga priset 640 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Slovenien