Ankaran

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Ankaran inkluderar Hišica na morju, Flat at the seafront och House Barizoni baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Ankaran genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Ankaran

från 417 SEK
från 700 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 664 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Ankaran är juli, med ett genomsnitt på 1 219 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 869 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 884 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Ankaran är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 13,7 °C/56,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 28,6 °C/83,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 4,2 °C/39,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Ankaran är Trieste (TRS) (35,23 km).

Planera en resa till Slovenien