Zürich

29 okt. 201930 okt. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Zürich inkluderar Hotel Krone Unterstrass, Acasa Suites och Züri by Fassbind baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Zürich genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Zürich

från 1 694 SEK
från 2 242 SEK
från 3 998 SEK

Vad säger resenärer om Zürich?

9,8
Lyxresenärer
7,8
Familjeresenärer
7,6
Miljöresenärer
7,5
Matälskare
7,1
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (240)
Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
2016-01-30

Vackert belägen vid en sjö, är Zürich smärtsamt vacker. Om du vill ha en otrolig kväll av traditionell schweizisk fondue, försök på väg till Chasalp. Om du gillar galna drinkar, chef för The Dolder Grand Bar.

Hoang Ngan
Hoang NganHo Chi Minh-staden
2014-08-31

Där u kan fylla i ditt hjärta w kärlek, spänning, avkoppling från alla lokala människor runt i deras flykt av sommarvärmen genom att hoppa i vattnet

Thais Guimaraes
Thais GuimaraesSão Paulo
2014-06-16

Zürich är en stad med många kulturer. Ungefär hälften av befolkningen är inte ursprungligen från Schweiz. Det är en vacker stad med massor av utomhusaktiviteter under sommaren och massor av nattliv också. Det är mycket dyrt men om jämfört med andra europeiska städer, så att äta ute och shopping här är egentligen inte en bra idé.

Audra Leigh "SDCheers.com"
Audra Leigh "SDCheers.com"Oceanside
2017-01-06

Den renaste stad jag någonsin har varit i och alla är så vänligt. Gå runt Lake Zurich är majestätisk med alla svanar och platser av Alperna i bakgrunden. Det fick mig att vilja lära sig tyska så en dag jag kommer att kunna flytta hit.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 1 681 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Zürich är juni, med ett genomsnitt på 2 117 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i oktober förra året var 1 943 SEK per natt. Det är 2 % högre än det genomsnittliga priset 1 886 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Zürich är den förväntade genomsnittstemperaturen i oktober 10,1 °C/50,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 24,9 °C/76,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −2,3 °C/27,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Zürich är Zürich (ZRH) (10,02 km).

Planera en resa till Schweiz