Röros

27 juli 201928 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Fly Stay Save + Få särskilda hotellrabatter när du bokar flyg via oss. Jippi!
Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Röros inkluderar Idrettsparken Hotel, Roros Hotell och Malmplassen Gjestegård baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Röros genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Röros

från 2 055 SEK
från 2 429 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 1 191 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Röros är november, med ett genomsnitt på 1 401 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 1 308 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Röros är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 12,2 °C/53,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 16,3 °C/61,3 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −8,1 °C/17,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Röros är Röros (RRS) (1,92 km).

Planera en resa till Norge

I och omkring Röros