Puebla

13 apr. 202014 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Puebla inkluderar Hotel Granada, Meson de San Sebastian och Hotel Real Santander baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Puebla genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Puebla

från 368 SEK
från 455 SEK
från 630 SEK

Vad säger resenärer om Puebla?

9,8
Historieälskare
9,2
Konst & Designälskare
8,2
Familjeresenärer
7,8
Äventyrsresenärer
6,9
Backpackers
Medlemmars omdömen (30)
Ayauhtli Orpinel
Ayauhtli OrpinelNew York City
2015-12-03

Pittoreska koloniala centrum, säker, och med några av de bästa mat i landet (hem mole poblano och Cemitas, till exempel). Cholula (stad och arkeologiska platsen), i samma storstadsområde är också ganska cool, mer hippie. Puebla är den 4: e största staden i Mexiko och bara en timme eller så bort från huvudstaden, Mexico DF

cheri
cheriSan Francisco
2015-08-31

Underbara stad ca 2 timmar från Mexico City utan trafik. Du kan antingen ta en mycket trevlig buss för $ 30 tur och retur eller obehindrat med några vänner för en bil (~ $ 170USD) så mindre än ~ $ 45USD / person med chaufför ingår. Det grundades 1531 så staden arkitektur och planering gör det värt ett besök. Det är ett världsarv! Stora lokala eats inkluderar mullvad och nationella säsongs skålen, Chiles en nogada.

Stephen Hubbard
Stephen HubbardSydney
2015-02-05

Puebla är en av våra favoritplatser i Mexiko. Det är en vacker pulserande stad.

Nerds on the Road
Nerds on the RoadAlamogordo
2013-11-22

Detta är en ganska stor stad, men inget som DF. Vi stannade på ett trevligt litet hotell i stadens centrum med ett rum bredvid en trädgård plaza (jag hade kul berättar mina vänner som var paranoid om kartellen att det fanns två män med vapen i trädgården, de var inte roade). Vi åt en trevlig uteservering som kändes lite sydamerikanska och jag hittade en hälsokostaffär med frystorkad sojaprotein som jag använde resten av resan för hamburgare, Sloppy Joes och soppa (mexikaner vet inte hur man ska äta Sloppy Joes haha ). Vi gick till ett djur safari söder om staden, djuren verkade ganska glad och hade massor av utrymme. Jag älskar Puebla / Cholula!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 424 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Puebla är mars, med ett genomsnitt på 586 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 462 SEK per natt. Det är 5 % lägre än det genomsnittliga priset 486 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Puebla är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 16,7 °C/62,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 25,4 °C/77,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 1,9 °C/35,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Puebla är Puebla (PBC) (19,90 km).

Planera en resa till Mexiko