Campeche

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Campeche inkluderar Hostal Casa Allende, Viatger Inn och Hotel Francis Drake baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Campeche genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Campeche

från 287 SEK
från 531 SEK
från 2 106 SEK

Vad säger resenärer om Campeche?

9,8
Historieälskare
Medlemmars omdömen (8)
Carmen Allan-Petale
Carmen Allan-Petalevinales
2015-08-11

Vi älskade takten i Campeche. Det är väldigt avslappnad och en stad som främst kan utforskas till fots. Den vackra koloniala staden ligger i anslutning till havet och det finns en stor strandpromenad som sträcker sig längs havet - den perfekta platsen för en kvällspromenad. Vi besökte under Day of the Dead när hela staden var i kraft, att fira denna speciella händelse i den mexikanska kalendern.

Emilia Marchetti
Emilia MarchettiPortland
2013-02-13

En annan Unescos världsarv känd för sin koloniala historia. En bit utanför misshandlad banan men eftersom det är 6 timmar från Cancun.

VCastaneda
VCastanedaWest Covina
2017-01-06

Denna stad är mycket gammal och unik. Det är en muromgärdad stad. Området surounding är inte lika bra som vad du hittar i den muromgärdade området. Det är mycket koloniala.

sandy daehnert
sandy daehnert
2016-02-10

Campeche är en liten liten koloniala pärla i Mexikanska golfen.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 300 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Campeche är augusti, med ett genomsnitt på 562 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 375 SEK per natt. Det är 2 % högre än det genomsnittliga priset 367 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Campeche är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 25,3 °C/77,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 35,4 °C/95,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 18,1 °C/64,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Campeche är Campeche (CPE) (1,89 km).

Planera en resa till Mexiko