Témara

25 okt. 201926 okt. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Témara inkluderar Villa Close To The Beach, Dar Saba Terrasse Privee och Residence Roches Blanches 2 Harhoura à Coté Pharmacie Nassim Appartement baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Témara genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Témara

från 891 SEK
från 1 109 SEK
från 1 995 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 723 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Témara är december, med ett genomsnitt på 1 857 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i oktober förra året var 972 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Témara är den förväntade genomsnittstemperaturen i oktober 19,5 °C/67,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 27,6 °C/81,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 7,1 °C/44,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Témara är Rabat (RBA) (19,83 km).

Planera en resa till Marocko