Rabat

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Rabat inkluderar Belere Hotel Rabat, Majliss Hotel och Onomo Hotel Rabat Terminus baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Rabat genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Rabat

från 783 SEK
från 1 094 SEK
från 2 307 SEK

Vad säger resenärer om Rabat?

9,8
Historieälskare
7,6
Äventyrsresenärer
6,8
Affärsresenärer
6,8
Konst & Designälskare
6,8
Matälskare
Medlemmars omdömen (40)
Heather Poechman
Heather PoechmanKingston
2016-03-04

Rabat är den perfekta staden för budgeten resenärer med massor av historia och karaktär

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
2014-08-22

gratisprogrammen mycket att se, lätt att spendera 2 eller flera dagar, om du är i gott skick kan du gå nästan alla

Zora O'Neill
Zora O'NeillNew YORK!
2013-10-23

Det tog tills min tredje resa till Marocko för att komma till Rabat, och jag önskar att jag hade gått förr. Det har inte hardcore exotism i Fez eller Marrakech, men det slog mig som en stor del av "normala" modern Marocko. Du har din snyggt gamla medina, din massiva gamla fästningen, dina andalusiska trädgårdar ... och din slick ny spårvagn och dina Groovy 60s byggnader. Känslan är någorlunda kosmopolitiska, vilket är trevligt, men också med några starka traditionella underbyggnad (det har den kejserliga historia som Casablanca saknar). Det är en bra skala för att utforska, och spårvagnen ansluter till Sale, strax över floden, för ännu mer sightseeing. Nästa resa, jag tror att jag ska börja i Rabat!

Sinclair Liu
Sinclair LiuSanta Monica
2017-01-06

moderna delen av morroco, ser du inte många turister här, är det bäst om du vet en vän som bor där som kan visa dig runt

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 759 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Rabat är oktober, med ett genomsnitt på 846 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 796 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Rabat är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 15,9 °C/60,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 27,6 °C/81,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 7,1 °C/44,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Rabat är Rabat (RBA) (7,99 km).

Planera en resa till Marocko