Merzouga

27 okt. 201928 okt. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Merzouga inkluderar Berber Camp tour's, Auberge Akabar och Merzouga Camp Experience baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Merzouga genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Merzouga

från 544 SEK

Vad säger resenärer om Merzouga?

9,8
Äventyrsresenärer
7,5
Familjeresenärer
7,4
Lyxresenärer
6,9
Backpackers
6,5
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (33)
Ali Karaoui
Ali KaraouiMarrakech
2016-01-14

Sanddyner i Erg Chebbi är en påfallande märklig naturlig formation. På toppen av den planaste området kan du tänka dig, plötsligt en lång berg av sand stiger. Detta berg är omgiven av platt och öde natur på alla sidor. 1-Sova i en nomadtält, bivack i sanddynerna du lämnar för ett par timmar för en tur genom sanddynerna under solnedgången färger fascinerande. Du kommer att välkomnas in i våra tält i en oas av vår personal som bor i tält i mitten av öknen. Mot slutet av din tur, efter middagen kan du njuta av aktiviteter med anknytning till musik. Nästa morgon, efter frukost, återvänder du till hotellet. 2. Flera dagar i sanddynerna. En nomadisk upplevelse Vi kommer att utforska flera platser sanddyner Erg Chebbi. Du kommer att besöka olika familjer av nomader i din väg och gör många slutar att njuta av en lugn natt och tyst. Du har all tid du behöver för att internalisera att Sahara måste passera stjärnor, djurliv, liv nomader och "skola" i öknen. Denna metod kan utföras i minst två dagar eller högst två veckor. Kontakta oss för mer information. Berätta vad du har i åtanke.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
2016-01-12

gratisprogrammen vacker plats, vänliga människor, stor sky på natten, trevligt att bo i ett tält direkt nästa sanddyner.

Said Desierto
Said Desiertomerzouga
2015-09-10

Marocko Sahara Tours 3 Dag Marrakech till Merzouga Desert turer 4 Dag Marrakech till Merzouga Desert resor 5 Dag Marrakech Sahara öken Tours 3 Day Marrakech Fes öknen turer Fes öknen turer Kamel turer 3 Dag Fes till Merzouga Desert turer 4 Dag Fes till Merzouga Sahara 3 Dag Fes till Marrakech Tours 4 Day Fes till Marrakech Trips

Fiona Alfait
Fiona AlfaitLondon
2015-04-23

Fantastisk plats att rida kameler och läger i Sahara! Rekommenderar yourmoroccotours.com - du har den bästa glamping upplevelse av ditt liv!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 463 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Merzouga är april, med ett genomsnitt på 700 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i oktober förra året var 538 SEK per natt. Det är 6 % lägre än det genomsnittliga priset 571 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Merzouga är den förväntade genomsnittstemperaturen i oktober 20,2 °C/68,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 38,8 °C/101,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 2,6 °C/36,7 °F.

Planera en resa till Marocko