Kuching

28 nov. 201929 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kuching inkluderar Merdeka Palace Hotel & Suites, The Waterfront Hotel Kuching och Hilton Kuching baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kuching genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kuching

från 286 SEK
från 473 SEK
från 473 SEK

Vad säger resenärer om Kuching?

9,8
Backpackers
9,0
Matälskare
8,1
Historieälskare
8,0
Äventyrsresenärer
7,1
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (49)
Juno Kim
Juno KimAnchorage
2017-06-22

Ett tillbakalutat stad, ett bra ställe att umgås en stund. Jämfört med grannstaten huvudstad Kota Kinabalu, Kuching vattnet är längre och lättare att gå. God mat är garanterad.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2015-05-19

En trevlig och lättsam flodstaden, är Kuching sannolikt platsen du landar om resa till Sarawak på malaysiska Borneo. Staden har ett par gamla byggnaden och en marknad och en trevlig promenad längs floden. Var noga med att äta några läckra Sarawak laksa innan du lämnar, men för de riktigt bra grejer, måste du bege dig ut till Hawker centra i förorterna.

Kim Ho Tan
Kim Ho TanKuching
2015-03-29

En mycket trevlig plats att bo i. Mycket lugnt och full av gröna! Maten är mycket autentisk.

Evan Roth-Howe
Evan Roth-HoweBoston
2017-01-06

En av mina favoritstäder i Malaysia, är Kuching en vackert utformad stad som omfattar naturen nästan överallt. Promenad längs floden är vacker i solnedgången, och massor av restauranger upprätta tabeller längs kullerstensremsan. När du har urvalet maten och sett några av de imponerande tempel, se till att ta en buss till Semenggoh Wildlife Centre för att se orangutanger i sin nästan-helt naturlig miljö.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 187 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kuching är september, med ett genomsnitt på 448 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 224 SEK per natt. Det är 8 % lägre än det genomsnittliga priset 243 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kuching är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 27,2 °C/80,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 32,5 °C/90,5 °F. Den kallaste månaden är augusti, med en genomsnittstemperatur på 22,9 °C/73,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Kuching är Kuching (KCH) (5,22 km).

Planera en resa till Malaysia