Shanghai

15 apr. 202016 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Shanghai inkluderar Mercure Shanghai Hongqiao Soho, Grand Mercure Shanghai Century Park och Hyatt Regency Chongming baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Shanghai genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Shanghai

från 603 SEK
från 813 SEK
från 1 576 SEK

Vad säger resenärer om Shanghai?

9,8
Konst & Designälskare
9,7
Matälskare
8,6
Affärsresenärer
8,6
Äventyrsresenärer
8,2
Nattuggla
Medlemmars omdömen (608)
Yvonne Brett
Yvonne BrettSan Diego
2016-04-22

Det enda jag beklagan är att jag tillbringade bara ett par dagar i Shanghai. Det finns så mycket att göra här! Efter att jag läst några av de andra recensioner insåg jag att jag missat på några riktigt speciella saker. Jag älskade blandningen av den gamla staden och de imponerande skyskrapor. Deltog ett riktigt roligt akrobatisk show, och hade några bra mat. Skulle definitivt älskar att gå tillbaka hit en dag.

Darren Anderson
Darren AndersonSan Francisco
2016-02-04

Shanghai är min favorit stad, som jag besökte i Kina. Dess rika kultur, kosmopolitiska nattliv i kombination med tradition och historia gör detta till en av de främsta destinationerna i landet. Allt du vill uppleva i en kinesisk stad kan hittas här.

Lydia
LydiaPetaluma
2015-10-23

Staden har så mycket att erbjuda. Jag älskar att den smälter alla dessa zoner tillsammans. Sidogatorna har lokala leverantörer som säljer Jian bing på morgonen, och sedan vända ett hörn och du är bredvid en mega mall och sedan längsmed alléer av den tidigare franska koncessionen. Jag älskar Shanghai.

Tim Chan
Tim ChanSan Francisco
2016-12-06

Shanghai förändrats under de senaste 15 åren drastiskt. Det gick från ingenting till allt. Jag åkte dit 1997 som ett barn att besöka familj. Och sedan igen 2014. När det brukade vara platt land och en horisont att se i 2014 såg jag en hel del av skyskrapor. Jag minns att vara på samma ställe, var det tomt. Nu kallar det Bund, det lockar tusentals människor varje år och alla de människor som bodde där blev miljonärer, eftersom staden betalat dem att flytta bort. Hundratals motorvägar, gator och restauranger sattes till staden. Nattlivet var förvånansvärt mycket internationell. De älskar att ha svarta dörrvakter och vita människor att arbeta i klubbar. Priserna i allmänhet gick RAKET fortfarande maten är fantastisk i denna stad och här och där du fortfarande hitta äldre byggnader och platser i dess ursprung. Men det blir svårare att hitta tyvärr. Shanghai blev eller blir en mycket internationell stad.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 837 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Shanghai är juli, med ett genomsnitt på 1 071 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 948 SEK per natt. Det är 1 % högre än det genomsnittliga priset 936 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Shanghai är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 16,0 °C/60,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 32,4 °C/90,3 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 1,1 °C/34,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Shanghai är Changhai (CNI) (4,41 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Shanghai Hongqiao (13,77 km) Shanghai Pu Dong (30,48 km)

Planera en resa till Kina