Heihe

22 nov. 201923 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Heihe inkluderar Wanderer, Wangjiang Select Hotel och Home Inn Wudalianchi Citiy Hall Xinrui Plaza baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Heihe genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Heihe

från 362 SEK
från 518 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 287 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Heihe är september, med ett genomsnitt på 375 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 337 SEK per natt. Det är 6 % högre än det genomsnittliga priset 314 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Heihe är den förväntade genomsnittstemperaturen i november −10,8 °C/12,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 26,7 °C/80,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −27,2 °C/−17,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Heihe är Blagoveschensk (BQS) (17,34 km).

Planera en resa till Kina