Mudan Jiang

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Mudan Jiang inkluderar Wanda Yaju Boutique Hotel, Thankyou Inn Mudanjiang Xisantiao Road och Milan Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Mudan Jiang genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Mudan Jiang

från 175 SEK
från 437 SEK
från 331 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 150 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Mudan Jiang är oktober, med ett genomsnitt på 574 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 162 SEK per natt. Det är 59 % lägre än det genomsnittliga priset 260 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Mudan Jiang är den förväntade genomsnittstemperaturen i november −4,5 °C/23,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 26,9 °C/80,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −20,7 °C/−5,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Mudan Jiang är Mudan Jiang (MDG) (4,39 km).

Planera en resa till Kina