Baishan

30 juli 201931 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Baishan inkluderar Baishan China Hotel, Zijingge Hotel och Longfu Tianyuan Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Baishan genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Baishan

från 270 SEK
från 387 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 176 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Baishan är juni, med ett genomsnitt på 235 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 188 SEK per natt. Det är 7 % lägre än det genomsnittliga priset 203 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Baishan är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 16,1 °C/60,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 19,0 °C/66,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −18,5 °C/−1,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Baishan är Tonghua (TNH) (43,92 km).

Planera en resa till Kina