Tonghua

4 mars 20205 mars 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Tonghua inkluderar Baishan Yuhao VIP Building Hotel, Aoyang Taipingyang Hotel och Baishan Shiguang Youth Fashion Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Tonghua genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 228 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Tonghua är september, med ett genomsnitt på 304 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 266 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Tonghua är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari −8,9 °C/16,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 28,3 °C/82,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −21,4 °C/−6,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Tonghua är Tonghua (TNH) (4,06 km).

Planera en resa till Kina