Narok

24 feb. 202025 feb. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Narok inkluderar Ngoswani Lion Campsite, CIS - Mara Acacia Motel och Miti Mingi ECO Camp baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Narok genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 330 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Narok är juli, med ett genomsnitt på 723 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 584 SEK per natt. Det är 5 % högre än det genomsnittliga priset 550 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Narok är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari 20,8 °C/69,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 28,2 °C/82,8 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 11,5 °C/52,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Narok är Ol Seki (OSJ) (63,52 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Olare (74,20 km)

Planera en resa till Kenya