Nairobi

15 apr. 202016 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Nairobi inkluderar Best Western Plus Meridian Hotel, Nairobi Upperhill Hotel och Lotos Inn & Suites, Nairobi baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Nairobi genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Nairobi

från 634 SEK
från 1 114 SEK
från 1 484 SEK

Vad säger resenärer om Nairobi?

9,8
Äventyrsresenärer
8,9
Familjeresenärer
7,2
Affärsresenärer
7,2
Friluftsmänniskor
7,2
Historieälskare
Medlemmars omdömen (63)
Rachel
RachelSan Francisco
2017-01-11

Nairobi är ökända för sin brottslighet och fattigdom, men som med alla stora staden, är förenklat denna typ av ensidig kategorisering. Ja, det är hem till en av världens största slum (Kibera) och ja, bilkapning och rån priser är en betydande oro. Ändå finns det skyltar överallt i den ekonomiska utvecklingen och gatorna kryllar med hustlers som inte bara där för att trakassera (nästan obefintliga) turister men att göra en levande och gå vidare uppåt. Besökare som förväntar sig bara "TIA" klichéer kan bli överraskad av mångfalden av stadsdelar och antalet hipster kaféer, barer juice och slick klädbutiker som är strödda över hela staden.

Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
2014-02-06

Om du planerar att besöka och vill veta vad som är på när du är i Nairobi, kolla in denna webbplats för att hålla dig uppdaterad med händelser. http://nairobinow.wordpress.com/

Summer Wilms
Summer WilmsFremantle
2017-01-06

Nairobi är lätt en av mina favorit afrikanska städer. Jag var ursprungligen livrädd för platsen. Det har ett rykte. Efter att ha bott där i några månader, sedan besöka igen ofta saker helt förändrats. Det finns en massa bra saker här. Det är en ganska enkel plats att flytta runt (minus trafik) och det finns flera dagsutflykter du kan ta härifrån.

smile to africa adventure
smile to africa adventureNairobi
2017-01-06

Leende till Afrika äventyr erbjuda Kenya Lyx Safari, Lyx Safari semester, Masai Mara migration, Kenya camping safari, Kenya solsemestrar, Kenya lodge safaris och safari i Kenya http://www.smiletoafricaadventure.com

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 566 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Nairobi är februari, med ett genomsnitt på 973 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 714 SEK per natt. Det är 7 % lägre än det genomsnittliga priset 766 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Nairobi är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 20,5 °C/68,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 28,2 °C/82,8 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 11,5 °C/52,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Nairobi är Nairobi Wilson (WIL) (2,80 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Nairobi Jomo Kenyatta (12,41 km)

Planera en resa till Kenya