Gilgil

17 dec. 201918 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Gilgil inkluderar Ol Loika, Lahai Properties och Kikopey Beach Camp baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Gilgil genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Gilgil

från 313 SEK
från 688 SEK
från 913 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är , med ett genomsnitt på NaN per natt. Den dyraste månaden för boende i Gilgil är , med ett genomsnitt på NaN per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 676 SEK per natt. Det är 14 % lägre än det genomsnittliga priset 776 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Gilgil är den förväntade genomsnittstemperaturen i december 18,3 °C/64,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 28,2 °C/82,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 11,0 °C/51,8 °F.

Planera en resa till Kenya