Amboseli

13 dec. 201914 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Amboseli inkluderar Paran Resort, Teule Guest House och Kibo Slopes Cottages baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Amboseli genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Amboseli

från 2 841 SEK
från 3 259 SEK
från 3 553 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 1 511 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Amboseli är september, med ett genomsnitt på 3 522 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 1 386 SEK per natt. Det är 56 % lägre än det genomsnittliga priset 2 170 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
Närmaste flygplatsen för Amboseli är Amboseli (ASV) (1,11 km).

Planera en resa till Kenya