Balchasj

23 sep. 201924 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Balchasj inkluderar Guest House Comfort-House-Balkhash, Alpina XXI Hotel och Alpina Three Stars baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Balchasj genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 204 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Balchasj är november, med ett genomsnitt på 384 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 324 SEK per natt. Det är 14 % högre än det genomsnittliga priset 278 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Balchasj är den förväntade genomsnittstemperaturen i september 15,0 °C/59,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 29,3 °C/84,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −19,0 °C/−2,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Balchasj är Balhash (BXH) (5,17 km).

Planera en resa till Kazakstan