Qaraghandy

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Qaraghandy inkluderar Cosmonaut Hotel, Ar Nuvo Hotel och Hotel Complex Dostar-Alem baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Qaraghandy genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Qaraghandy

från 300 SEK
från 512 SEK
från 300 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 262 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Qaraghandy är juli, med ett genomsnitt på 337 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 300 SEK per natt. Det är 8 % högre än det genomsnittliga priset 276 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Qaraghandy är den förväntade genomsnittstemperaturen i november −3,6 °C/25,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 24,1 °C/75,4 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −16,3 °C/2,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Qaraghandy är Qaraghandy (KGF) (21,72 km).

Planera en resa till Kazakstan

I och omkring Qaraghandy