Iqaluit

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Iqaluit inkluderar Northern Accommodations, Hotel Arctic och Capital Suites Iqaluit baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Iqaluit genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Iqaluit

från 2 190 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 1 977 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Iqaluit är september, med ett genomsnitt på 2 728 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 2 077 SEK per natt. Det är 9 % lägre än det genomsnittliga priset 2 279 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Iqaluit är den förväntade genomsnittstemperaturen i november −11,0 °C/12,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 13,2 °C/55,8 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −32,3 °C/−26,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Iqaluit är Iqaluit (YFB) (2,39 km).

Planera en resa till Kanada

I och omkring Iqaluit