Misawa

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Misawa inkluderar 旅館 高橋, ホテルパールシティ八戸(Hmiホテルグループ) och ホテル トラストイン baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Misawa genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Misawa

från 879 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 449 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Misawa är september, med ett genomsnitt på 2 481 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 735 SEK per natt. Det är 27 % lägre än det genomsnittliga priset 936 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Misawa är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 7,2 °C/44,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 25,1 °C/77,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −4,1 °C/24,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Misawa är Misawa (MSJ) (1,92 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Aomori (56,66 km)

Planera en resa till Japan