Hanamaki

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Hanamaki inkluderar グリーンホテル北上, 北上パークホテル och モンテインホテル 北上 baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Hanamaki genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Hanamaki

från 1 254 SEK
från 3 156 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 599 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Hanamaki är augusti, med ett genomsnitt på 1 372 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 923 SEK per natt. Det är 2 % lägre än det genomsnittliga priset 944 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Hanamaki är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 7,5 °C/45,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis oktober med en genomsnittstemperatur på 18,2 °C/64,8 °F. Den kallaste månaden är december, med en genomsnittstemperatur på −3,1 °C/26,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Hanamaki är Hanamaki (HNA) (4,98 km).

Planera en resa till Japan