Shiraz

15 apr. 202016 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Shiraz inkluderar Raz Traditional House, Rhyton och Sepehri Traditional Accommodation baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Shiraz genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Shiraz

från 271 SEK
från 400 SEK
från 437 SEK

Vad säger resenärer om Shiraz?

9,8
Historieälskare
6,9
Äventyrsresenärer
6,7
Miljöresenärer
6,7
Matälskare
6,7
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (79)
irantourcenter
irantourcenterShiraz
2017-08-14

Den bästa tiden för att besöka shiraz är april och mars .När du kan känna lukten av orange blommor och njuta av vackert väder. Om du vill ha en upplevelse av Iran och shiraz, besök vår resvägar: http://www.irantourcenter.com/tours/1/iran-cultural-tour/default.aspx

Harold
HaroldBrooklyn
2014-05-19

Denna historiska stad är mycket hanterbart bredvid Teheran - gångbar och det är jämförelsevis lite trafik. De viktigaste platserna ligger alla inom gångavstånd från varandra. Långt från huvudstaden, är detta inte ett religiöst centrum och mer avslappnad och liberala atmosfär är uppenbart bara bygger på hur folk är klädda.

IRTouring - Iran Tours
IRTouring - Iran ToursEsfahan
2014-05-19

Shiraz, rekommenderas för varje resa till Iran, är shiraz en lätthanterlig hjärtat av persisk kultur med de flesta välkomnande människor och Persepolis och Pasargadae som dess arkitektoniska pärlor, för turer till Shiraz: http://www.irtouring.com

Golnoosh Akbari
Golnoosh AkbariTeheran
2017-01-06

Shiraz är känd som staden poeter, litteratur, vin och flowers.Shiraz är den sjätte folkrikaste staden i Iran och är huvudstad i Fars-provinsen, Shiraz ligger i sydvästra Iran. Shiraz har ett milt klimat och har varit ett regionalt handelscentrum för mer än tusen years.It anses vara en av de äldsta provinserna gamla Persia.Shiraz är känd som staden poeter, trädgårdar, vin, näktergal och blommor. Hantverk av Shiraz består av inläggningar mosaik arbete triangel design; bestick; mattan-vävning och tillverkning av mattor som kallas gilim och "jajim" i byarna och bland stammarna. Trädgården är en viktig del av iransk kultur. Det finns många gamla trädgårdar i Shiraz som Eram trädgården och Afif abad trädgården. Shiraz är stolta över att vara mor land Hafiz Shirazi, är Shiraz ett viktigt centrum för iransk kultur och har producerat ett antal kända poeter. Saadi, blev en 12: e och 13-talet poet född i Shiraz. Hafiz, en annan berömd poet och mystiker föddes också i Shiraz. Ett antal forskare har sitt ursprung också från Shiraz. Qutb al-Din al-Shirazi, en 13-talet astronom, matematiker, läkare, fysiker och forskare var från Shiraz.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 357 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Shiraz är juli, med ett genomsnitt på 1 440 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 505 SEK per natt. Det är 10 % lägre än det genomsnittliga priset 556 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Shiraz är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 17,6 °C/63,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 38,0 °C/100,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 0,8 °C/33,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Shiraz är Shiraz (SYZ) (10,15 km).

Planera en resa till Iran