Denpasar

4 mars 20205 mars 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Denpasar inkluderar Harris Hotel & Residences Sunset Road, Inna Bali Beach Resort och Aston Denpasar Hotel & Convention baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Denpasar genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Denpasar

från 277 SEK
från 725 SEK
från 1 166 SEK

Vad säger resenärer om Denpasar?

9,8
Äventyrsresenärer
9,8
Friluftsmänniskor
9,4
Matälskare
8,4
Hälsa
8,3
Backpackers
Medlemmars omdömen (363)
Harold
HaroldBrooklyn
2013-11-06

Denpasar är ett kommersiellt centrum i Bali och hem av den internationella flygplatsen. Det finns mycket lite här som är av turist intresse. Andra omdömen hänvisa till andra delar av ön, inte Denpasar korrekt. Turister bör inte tillbringar mycket tid här om de vill utforska städerna Indonesien.

Ciputra Heryanto
Ciputra HeryantoDenpasar
2016-08-22

Hotell: US $ 5-25 Mat: US $ 1-10 Transport: US $ 5 (MC) US $ 15-25 (bil)

The Jakarta Post Travel
The Jakarta Post TravelJakarta
2015-05-28

En dag i Denpasar: Will Meyrick topp fem måste-försök balinesiska rätter för en annorlunda syn på att se Bali genom ögonen på en lokal, kock Meyrick huvuden till Denpasar ödmjuka gatuförsäljare och gatu matstånd, lokalt känd som warung, att ägna sig åt en kulinarisk upptäcktsresa - en värld långt borta från den romantiska resort öns restaurang terrasser och turistfällor. Om du är ny till Balinesiska köket, är Will top-fem perfekt ställe att börja. Läs mer http://www.jakpost.travel/news/a-day-in-denpasar-will-meyricks-top-five-must-try-balinese-dishes-90T8pJsZBLAYfhac.html

Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
2017-01-06

Verkar mest som ett transitland, inte många människor tillbringar tid här, och det är verkligen svårt att motivera att göra det med så många andra underbara alternativ runt ön.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 403 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Denpasar är juli, med ett genomsnitt på 718 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 517 SEK per natt. Det är 6 % lägre än det genomsnittliga priset 552 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Denpasar är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari 28,0 °C/82,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis november med en genomsnittstemperatur på 31,5 °C/88,7 °F. Den kallaste månaden är augusti, med en genomsnittstemperatur på 23,3 °C/73,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Denpasar är Denpasar (Bali) (DPS) (12,03 km).

Planera en resa till Indonesien