Hyrbil i Denpasar

Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

I Bali hittar du ett flertal hyrbilsföretag både i stadens centrum och vid flygplatsen Denpasar Bali Airport. Här hittar du internationella hyrbilsföretag som Avis och Europcar men också en rad lokala och nationella firmor. Du kan välja mellan att hämta upp och lämna din hyrbil vid flygplatsterminalen eller på annan plats enligt överenskommelse. I Bali kan du hyra bilar i de flesta kategorier; välj bland fordon i ekonomiklassen eller varför inte en minibuss eller sedanmodell om du är i behov av mer plats.

Det är lätt att hitta lediga parkeringsplatser på Bali och du kan parkera både på gatan och i anslutning till hotell och restauranger. Dessa parkeringsplatser är så gott som alltid gratis. I anslutning till sevärdheter och affärer kan parkeringsplatserna vara avgiftsbelagda. Räkna med att parkeringsavgiften ligger på mellan 2000 till 5000 IDR (cirka 2-4 kronor) i timmen. Det kan vara bra att ha med sig mynt då kortautomater inte är standard här. På Bali är det vanligt med parkeringsassistenter på parkeringsplatserna. Dessa kan hjälpa till och parkera din bil mot en mindre avgift. Ska du parkera på gatan bör du vara uppmärksam på skyltar där det framgår om parkering är tillåten eller inte, även om gatuparkering är tillgänglig så gott som överallt.

Tänk på att du behöver ett internationellt körkort för att köra bil på Bali, annars riskerar du böter om du blir stoppad av polisen. Har du ett giltigt svenskt körkort han du få ett internationellt körkort utfärdat av bland annat Motormännens riksförbund. Det internationella körkortet är en översättning av ditt svenska körkort. Vägarna på Bali håller inte samma standard som i Sverige och du bör vara uppmärksam på allt från hål till vägarbeten och motorcykeltrafik när du kör här. Var också extra uppmärksam på gångtrafikanter som korsar vägarna då det finns få övergångsställen. Se också upp för djur, allt från hundar till kossor, som rör sig på vägarna.

Natursköna Bali är en ö fylld med sevärdheter och spännande utflyktsmål, här finns inte minst ett stort antal tempel. Ön kanske viktigaste, och största, tempel är Pura Besakih som också kallas för Balis modertempel. Templet ligger på östra Bali på berget Gunung Agung, drygt fem mil norr om Denpasar. Norr om Denpasar finns ett annat av Balis många måsten. Staden Ubud är känd som Balis kulturella centrum och lockar inte minst mängder med yogautövare. I området hittar du både hotell, regnskog, antika tempel och hantverkssamhällen. Ubud bjuder även på utmärkt shopping och fina restauranger. Bali är en utmärkt destination för dig som gillar sol och bad och här hittar du stränder som passar de flesta smaker. En av öns populäraste stränder är Kuta Beach som ligger vid Denpasar. Kuta Beach, som också är en turistort, har inte bara en härlig sandstrand utan också ett livligt nöjesliv och mängder med restauranger. Kuta Beach är också omtyckt av surfare. Strax söder om Kuta Beach ligger Tuban Beach, ett utmärkt alternativ för sig som söker ett lite lugnare tempo. Ännu längre söderut hittar du Balangan Beach som räknas till en av öns allra vackraste stränder.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.