Varanasi

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Varanasi inkluderar Taj Nadesar Palace, Rivatas by Ideal och Taj Ganges, Varanasi baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Varanasi genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Varanasi

från 375 SEK
från 1 214 SEK
från 1 852 SEK

Vad säger resenärer om Varanasi?

9,8
Historieälskare
8,4
Andliga sökare
7,5
Backpackers
6,6
Familjeresenärer
5,9
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (59)
Kamalan Travels
Kamalan TravelsNew Delhi
2016-01-19

En av världens äldsta kontinuerligt bebodda städer och en av hinduismens sju heliga städer, är Varanasi ett nav för filosofi, teosofi, medicin och lärande. Det är nu en kaotisk melange pilgrimer, turister och Trident viftande sadhus, cykelrickshaws, båtar och ghats. Det är ingen överdrift eller kliché att säga att det verkligen finns ingen annanstans riktigt gillar Varanasi. Det är omöjligt att lämna icke-omrörda, orubblig eller oberörd.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2015-09-21

Varanasi har kommit att bli en av de mest fascinerande och historiskt och kulturellt betydande städer i världen. Det är också en av de smutsigaste, inklusive floden Ganges. Det tog mig två resor till Indien för att komma hit, men min Indien erfarenhet var inte komplett utan att se massorna bada i den heliga floden.

Scott Stone
Scott StoneNew York City
2015-08-18

Det finns så många platser i världen som kan lämna ett märke på dig som resenär, men få, nej jag tror inte att någonstans i världen resonans sin personlighet på mig som Varanasi. Jag har haft turen att resa Indien mycket och känner den djupa betydelsen av denna stad till Hindu s - och det sägs vara en av de äldsta städerna i världen. Varanasi ligger på Ganges "den heligaste av heliga floder" erbjuder upp massor av olika sinnesstämningar. Andlig, överväldigad, förvånad. Detta är en stad som är intensiv - en explosion på alla sinnen. Det är en plats om du är intresserad av Indien och hinduism som du måste komma, men det är en intensiv plats och absolut inte för alla. Jag har varit två gånger och det är fortfarande högst upp av mina minnesvärda reseupplevelser.

Yudhister Bhardwaj
Yudhister BhardwajAmbala
2014-08-08

Kan excitera en religiös person, är renlighet en fråga. måste besöka om u råkar vara i Varanasi.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 188 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Varanasi är oktober, med ett genomsnitt på 1 039 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 275 SEK per natt. Det är 24 % lägre än det genomsnittliga priset 342 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Varanasi är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 21,5 °C/70,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis oktober med en genomsnittstemperatur på 28,6 °C/83,5 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 12,5 °C/54,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Varanasi är Varanasi (VNS) (18,63 km).

Planera en resa till Indien