Dahab

20 maj 201921 maj 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Dahab inkluderar Octopus Hotel, Alaska Camp & Hotel och INMO Divers Home baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Dahab genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Dahab

från 508 SEK
från 655 SEK
från 1 065 SEK

Vad säger resenärer om Dahab?

9,8
Friluftsmänniskor
9,1
Backpackers
8,9
Äventyrsresenärer
5,9
Affärsresenärer
5,9
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (31)
Sinai Bedouin Safari
Sinai Bedouin SafariDahab
2014-08-16

Sinai Bedouin Safari Experience Sinai med beduin Njut av tystnaden i öknen '' Sinai Bedouin Safari '' erbjudande * Jeep Safari * Camel Safari * Desert Trekking * bergsklättring * St Catherine kloster och Mount Sinai resor * Bedouin middag i bergen * snorkling resor * vindsurfing och kitesurfing * logi "Överföring * Visa info och mycket mer För mer info: - Tel: (+2) 0100 657 9899 e-post: salemsafari@gmail.com Webb: www.sinaibedouinsafari.com

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2013-08-25

Jag besökte Dahab för några år sedan och det är ganska turistiska och blir livligare med resenärer varje år. Men med de aktuella händelserna i Egypten, jag är inte säker på hur trångt det är. Snorkling och dykning här i Röda havet är utmärkt.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
2013-06-18

backpackers "Sharm el-Sheikh", mycket turistiska ofta mycket upptagen men trevligt ändå, bra för snorkla, om du reser sinai

Harold
HaroldBrooklyn
2013-06-09

Dahab är magisk. Inte så spännande som de trevligare delarna av Sharm el-Sheikh, men detta är platsen att kyla ut vid havet medan du sitter på en matta och njuter av en shisha eller kaffe. Mycket avslappnad och avsikt Bohemian. Läkemedel finns tillgängliga här, men du uppmuntras att undvika dem eller du sätter dig i stor fara. En trevlig baserad för att utforska Mt. Sinai och St Catherines kloster. Dykning / snorkling här är exceptionella och synpunkter från Saudi över vattnet bara öka känslan av äventyr som du känner här.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 318 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Dahab är december, med ett genomsnitt på 404 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i maj förra året var 355 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 372 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Dahab är den förväntade genomsnittstemperaturen i maj 28,9 °C/83,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 40,4 °C/104,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 9,9 °C/49,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Dahab är Sharm el-Sheikh (SSH) (60,22 km).

Planera en resa till Egypten