Lucknow

27 jan. 202028 jan. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lucknow inkluderar Fortune Park BBD, Gemini Continental, Hazratganj och Taj Mahal, Lucknow baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lucknow genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Lucknow

från 173 SEK
från 644 SEK
från 4 659 SEK

Vad säger resenärer om Lucknow?

9,8
Historieälskare
6,9
Konst & Designälskare
6,7
Backpackers
6,7
Matälskare
6,6
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (22)
Kamalan Travels
Kamalan TravelsNew Delhi
2016-01-29

amed efter en legendarisk kung från hinduiska epos, men var huvudstad i en stor muslimsk dynasti som styrde regionen - Lucknow är ett koncentrat av kultur syntes. Språket och kulturen som blomstrade i denna region kom att identifieras med hela norra Indien och staden Lucknow vara i centrum av det hela. Dess bidrag inom litteratur, poesi, musik och dans är enastående. Lucknow verkliga charm är inte i dess monument, som dess stolta invånare vilja påstå, men i Tehzeeb-o-Saqafat eller "kultur och förfining" av dess folk.

Mohit Gupta
Mohit GuptaMadras
2015-07-18

Välkommen till staden Nawabs. det bästa stället att vara om du finns i Uttar Pradesh. Den har en mixyure av traditioner, seder, arkitektur, ungdom, och mycket mer. upptäcka själv.

Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
2015-07-18

Verkligen inte alltför många drar här. Det är en tät indiska staden, full av trafik och föroreningar. Det finns några gamla Munghal byggnader värt att se om du är runt vägen ändå. Det vanligaste svaret på frågan, "vad finns det att göra i Lucknow?", Är "ingenting".

Deepak Rohila
Deepak RohilaNew Delhi
2017-01-06

Lucknow är en vacker stad. Det är vad mina vänner från Lucknow skulle alltid säga. Under många år, upplevde jag Lucknow och dess berömda kultur genom deras ögon och berättelser om staden. Jag förbättrade min talad Hindi (eller Hindustani som de föredrog att kalla det) genom att tala språket med dem, och genom åren kom att tala språket som en infödd i Lucknow. Åtminstone det är vad mina vänner skulle säga. Men jag lyckades aldrig ett besök ett besök i Lucknow i alla dessa år. Till förra månaden, är det. När jag fick den natten tåg som förde mig till Lucknow från Varanasi på 7:00 att marsmorgon, det gjorde jag inte känna att jag var på en främmande plats. I stället kände jag mig som jag var i en bekant plats, med den fantastiska röda och vita Char Bagh station välkomna mig som en gammal, gammal vän.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 248 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lucknow är september, med ett genomsnitt på 607 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 347 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Lucknow är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 16,2 °C/61,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis oktober med en genomsnittstemperatur på 25,0 °C/77,0 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 8,9 °C/48,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Lucknow är Lucknow (LKO) (11,64 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Kanpur (72,49 km)

Planera en resa till Indien