Agra

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Agra inkluderar Hotel Clarks Shiraz, Hotel Taj Resorts och Sai Palace baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Agra genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Agra

från 163 SEK
från 576 SEK
från 951 SEK

Vad säger resenärer om Agra?

9,8
Konst & Designälskare
8,7
Historieälskare
8,1
Familjeresenärer
7,9
Lyxresenärer
6,5
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (82)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2015-07-09

Jag skulle inte säga att jag gillar staden Agra, men det har några stora sevärdheter ... börjar med extraordinära Taj Mahal. Argra Fort och Baby Taj är verkligen belyser också. Se sevärdheterna och få ut av detta dammiga, hektiska staden.

Koji Kawano
Koji KawanoSan Francisco
2015-02-12

Jag erkänner det. Jag gick till Agra för att se Taj Mahal. Det var en dag resa från Delhi, 4-timmars bilresa, varje sätt. Jag tillbringar inte mycket tid utanför Taj Mahal. Så jag är inte säker på om det förtjänar 3 stjärnor eller värda mer. Jämfört med Delhi, är platsen liten och mer agrara. Utanför Taj Mahal och Agra Fort, fick jag höra att det inte finns mycket att se, antingen.

Kat Von B (Travelinggreek)
Kat Von B (Travelinggreek)Huntington Beach
2013-10-25

Th två skäl att gå är Taj Mahal och Agra Fort båda en gång i en livstid glasögon.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

Låt oss hålla detta kort och koncist: som hem för Indiens mest berömda turistattraktion, har Agra en ovanligt hög andel - även för Indien - av touts och krångel. Som sagt, det är inte som du kommer att hoppa över Taj (inte heller bör du!) Och Agra Fort är lika spektakulära, vilket gör detta ibland frustrerande stad ett måste. För bästa resultat, dagsutflykt hit och bo i mycket tystare och ganska vackra staden Fatehpur Sikri närheten.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 200 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Agra är juli, med ett genomsnitt på 288 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 188 SEK per natt. Det är 26 % lägre än det genomsnittliga priset 239 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Agra är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 19,0 °C/66,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 36,9 °C/98,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 6,7 °C/44,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Agra är Agra (AGR) (4,92 km).

Planera en resa till Indien