Volos

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Volos inkluderar Fotini Epavlis, SEA Side House och Central Mark baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Volos genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Volos

från 655 SEK
från 1 060 SEK
från 1 715 SEK

Vad säger resenärer om Volos?

9,8
Historieälskare
7,9
Friluftsmänniskor
7,0
Familjeresenärer
7,0
Matälskare
6,0
Studenter
Medlemmars omdömen (17)
Samuel Saidel-Goley
Samuel Saidel-GoleyBedford
2014-10-09

Volos är en härlig stad på vattnet, full av havet butiker, kaféer och charm. Även om det inte är för mycket i närområdet, är detta en pittoreska, lugn plats att koppla av vid vattnet.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
2014-08-25

vackra landskap, små inte överbefolkade stränder, små byar med typiska barer på Pilion,

Lauren Baker
Lauren BakerBedford
2013-09-20

Även Volos är en ganska stor stad, behåller sin pittoreska charm om du vet var du ska leta. Havet är vacker, med söta kaféer och restauranger med utsikt över vattnet.

Aliki Kostopoulou
Aliki KostopoulouNafplion
2013-01-29

Den perfekta destinationen för sommar och vinter! Kanske några av de bästa stränderna i Grekland är: Ai Giannis (trevlig destination, söka efter den lilla -mer den privata strand intill byn), Agii Saranta (Mamba strandbaren: coola cocktails alldeles intill havet), Melani (nudist strand), Ksinovrisi (stor sten separerar stranden i två delar) och listan kontinuerligt! På vintern, det är kanske inte den bästa skid centrum men det tar bara halv timme att åka skidor !! Och de traditionella byar på språng (Portaria, Makrunitsa) är värda-besök liksom Milies och Tsagkarada. Även om skönheten i Pilion, fortfarande är Volos platsen att smaka tsipouro! Care! Undvik gräva restauranger intill havet. Regeln är: ju mindre "tsipouradiko" desto bättre tsipouro!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 661 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Volos är oktober, med ett genomsnitt på 1 597 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 611 SEK per natt. Det är 40 % lägre än det genomsnittliga priset 857 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Volos är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 10,6 °C/51,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 33,4 °C/92,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 0,1 °C/32,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Volos är Volos (VOL) (20,07 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Skiathos (53,35 km)

Planera en resa till Grekland