Karta

Flyg till Skiathos

Informationen är från april 2017.

Hitta billiga flyg till Skiathos

Är du på jakt efter billiga flyg från Sverige till Skiathos? Låt Skyscanner hjälpa dig! Med vår söktjänst behöver du endast välja din destination och resedatum, så söker vi bland miljontals flyg för att hitta de billigaste alternativen för dig. Prova vårt sökverktyg Hel Månad och se vilka dagar du kan flyga billigast på.

Bästa tiden att boka ett flyg till Skiathos

När är det bäst att boka ett flyg till Skiathos? Titta gärna närmare på vårt verktyg Bästa Tid att Boka för att se hur långt i förväg du bör boka för att få ett så bra pris som möjligt. Prova också vår kostnadsfria prisagent som meddelar dig när priset på ditt flyg är som bäst.

Flygbolag som flyger till Skiathos från Sverige

Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Skiathos. Flygbolagen Finnair, Aegean Airlines och Blu-express har flyg med mellanlandning.

Här hittar du en lista över samtliga flygbolag som erbjuder flyg till Skiathos.

Till och från Skiathos flygplats

Taxi är ett snabbt och smidigt att ta sig från flygplatsen på. Taxiparkeringen finns strax utanför terminalbyggnaden. Du kan också hämta upp en hyrbil på Skiathos flygplats.

På Skiathos flygplats

Skiathos flygplats är inhyst i en liten terminalbyggnad. Utbudet av mat och dryck är litet och priserna höga. Flygplatsen saknar WiFi.

Bästa tiden att besöka Skiathos

Skiathos lockar flest besökare under sommarmånaderna som kommer hit för sol & bad. Allt fler har dock börjat upptäcka ön under våren och hösten då temperaturerna är lite mildare och möjliggör för exempelvis vandringar.

Vädret på Skiathos

Temperaturerna på Skiathos sjunker sällan under 10 grader dagtid. Temperaturerna är som högst under juni-september då medel ligger på 25-28 grader. Vattnet är varmast under juli och augusti då temperaturerna når 24 grader. Flest regndagar har Skiathos i februari.

Se och göra på Skiathos

Ön Skiathos bjuder på mängder av fina stränder i form av allt från långa sandstränder till små badvikar. På Skiathos hittar du en av de bästa stränderna i Europa: Koukounaries på sydvästkusten. Stranden Lalaria är ett annat måste. Här finns en fantastisk natur med fruktträd och olivlundar och klarblått vatten. Bland sevärdheterna på ön finns klostret monastero di Panagia Evangelistria, ruinen Il Kastro och författaren Papadiamandis hus i Skiathos stad.

Mer information

Hitta hotell på Skiathos.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Skiathos

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.