Mytilene

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Mytilene inkluderar Pyrgos of Mytilene, Aklidi Hotel och Elysion Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Mytilene genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Mytilene

från 724 SEK
från 874 SEK
från 1 012 SEK

Vad säger resenärer om Mytilene?

9,8
Historieälskare
9,8
Matälskare
9,8
Familjeresenärer
8,9
Friluftsmänniskor
7,2
Backpackers
Medlemmars omdömen (16)
Daniel Odyssey
Daniel OdysseyHartford
2014-06-06

Jag har inte tillräckligt med tid att utforska Mytilene men ön skiljer sig från andra grekiska öar. Ön är grönare, några hus ser ut som små palats och herrelösa hundar och katter strövar omkring på gatorna, men inte interagera med människor om människor närma sig dem. Resa tips: Mytilene har tull tillgång till Ayvalik, Turkiet och är ett bra alternativ för människor som vill besöka Grekland och Egeiska havet och / eller Medelhavskusten i Turkiet vs. flyger från Aten till Istanbul.

Zora O'Neill
Zora O'NeillNew YORK!
2017-01-06

Jag går till Mytilene med min makes familj varannan sommar eller så. Det är ganska mycket fulländade grekiska ön erfarenhet - en verklig känsla som om du är i slutet av världen, karga landskap, massor av grekerna på semester, stora enkla lokala livsmedel (stora feta sardiner är kända här, från bukten Kaloni), och vackra vatten. Det är en ganska stor ö, så att du kan bosätta sig i en plats (vi gå till Eressos) och utforska lite på dagsturer. Som en bonus, det är mycket nära till Turkiet, så ett par gånger, har vi fortsatt vår resa i Turkiet.

Χρήστος Γκανάς
Χρήστος Γκανάς
2019-08-20

Fantastic destination for people who love natural beauty and religious destinations with monasteries.

George  Tziolas
George Tziolas
2019-11-16

ΕΡΩΤΑΣ

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 525 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Mytilene är juli, med ett genomsnitt på 624 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 574 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Mytilene är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 14,0 °C/57,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 31,8 °C/89,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 6,1 °C/43,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Mytilene är Mytilene (MJT) (6,90 km).

Planera en resa till Grekland