Uleåborg

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Uleåborg inkluderar Room in Apartment, Kievarinhovi Apartments och Forenom Aparthotel Kempele baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Uleåborg genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Uleåborg

från 1 002 SEK
från 1 593 SEK

Vad säger resenärer om Uleåborg?

9,8
Andliga sökare
Medlemmars omdömen (6)
chiara cerini
chiara ceriniLos Angeles
2017-01-06

Jag hade en underbar camping på Camping Montta aktiv camping i Muhos (Uleåborg), som ligger i ett trä och på en flod / ström. Denna camping med sluttande skäl har platser platser med skugga. Camping Montta aktiv camping ligger nära en stenstrand. Det är möjligt att hyra vandrare "hytter. och om du vill .. fiska krabbor!

Francis Tapon
Francis TaponSan Francisco
2017-01-06

För en bit utanför misshandlad sökvägen från Uleåborg, gå till Hautajärvi Nature Center och vandring 80 kilometer (50 mil) Karhunkierros. Om du kan säga namnet på denna trail, du förtjänar en resa till Finland. Det betyder "The Bear Leden." Vägen börjar på ett ställe som heter Hautajärvi, vilket betyder "Grave sjön." Med sådana glada namn, undrade jag om det var smart vandring detta spår ensam. Karhunkierros har raviner, urskogar och hängbroar över Whitewater floder. De civiliserade finländare har byggt pitkospuu (smala trä vägar) för att bevara den känsliga vegetationen och göra dig ett enkelt mål för gäng av myggor.

ux pux
ux pux
2019-10-08

Cultura increíble, sin palabras. Deseo volver

Inderjeet Kaur
Inderjeet KaurUleåborg
2012-06-30

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 921 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Uleåborg är juli, med ett genomsnitt på 1 195 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 033 SEK per natt. Det är 1 % högre än det genomsnittliga priset 1 021 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Uleåborg är den förväntade genomsnittstemperaturen i november −1,6 °C/29,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 20,0 °C/68,0 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −11,9 °C/10,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Uleåborg är Uleåborg (OUL) (10,50 km).

Planera en resa till Finland