Cebu City

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Cebu City inkluderar Mezzo Hotel, The Henry Hotel Cebu och Hotel de Mercedes Cebu baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Cebu City genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Cebu City

från 299 SEK
från 574 SEK
från 487 SEK

Vad säger resenärer om Cebu City?

9,8
Äventyrsresenärer
8,6
Friluftsmänniskor
7,8
Backpackers
7,6
Matälskare
7,4
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (183)
marilyn
marilynOslob
2016-03-24

Jag har min egen beachhouse att hyra i närheten whale sharks och även den fantastiska vattenfall dykning och gamla historiska kyrkor du wil boka det och se alla bilderna gå till webbplatsen www.airbnb.nl/rooms/2289898

Greg G
Greg GHarrington Park
2015-06-06

Cebu är inte en rolig stad som helst. Många resenärer spenderar en natt här och sedan ta en färja eller flygning till en av de filippinska öarna, men det finns ingen mening med att lägga till mer än en dag i Cebu till resan filippinska. Den har ett par varuhus värt att äta eller shopping i om du har fastnat där en längre tid. Är den näst största staden i Filippinerna, har Cebu också en anständig nattliv, men staden är inte säker. Du måste cab det överallt. När du kommer till gatan med klubbar och barer på det, det finns poliser med hagelgevär och pistoler uppradade och ner på samma gata, inte precis något som får din telefon går. Jag tycker att det är en besvikelse när jag reser till städer som jag måste cab överallt. Du får alltid en bättre känsla för kultur genom att kunna gå runt i staden och fördjupa dig i din omgivning, men du kan inte riktigt göra det i Cebu. Och även om du känner sig säkra, det finns inte mycket att se. Tips: Cebu är ön som Magellan dödades vid, av en infödd filippinsk kallas Lapu Lapu. Det finns en staty restes till hans ära, kolla upp det på väg till flygplatsen .. det är på väg dit. De namngav även en fisk efter honom och nu är en del av filippinska köket Beställ den på en restaurang, det är ganska bra!

zzoukbuzz
zzoukbuzz
2014-01-31

Radisson Blu-hotell; rätt smack i mitten av köpcentret och hamn i närheten. Utmärkt läge med massor av bra faciliteter, restauranger i närheten!

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

Visst, det har fått en del av ick av en filippinsk storstad: trafik, buller och föroreningar. Men Cebu City är också den historiska och parti huvudstad i Visayas, med tillräckligt sevärdheter att hålla dig underhållen i ett par dagar innan du beger dig till stränderna, och är helt och hållet ett mer tillgängligt och mindre överväldigande plats än Manila. Bäst av allt, även om det är den stora staden, är det fortfarande filippinsk vänliga.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 299 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Cebu City är augusti, med ett genomsnitt på 362 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 274 SEK per natt. Det är 17 % lägre än det genomsnittliga priset 323 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Cebu City är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 27,7 °C/81,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 32,4 °C/90,3 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 23,3 °C/73,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Cebu City är Cebu (CEB) (10,27 km).

Planera en resa till Filippinerna