Nadi

25 apr. 201926 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Nadi inkluderar Radisson Blu Resort Fiji, The Westin Denarau Island Resort & Spa, Fiji och Sheraton Fiji Resort baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Nadi genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Nadi

från 737 SEK
från 1 334 SEK
från 5 989 SEK

Vad säger resenärer om Nadi?

9,8
Äventyrsresenärer
9,4
Matälskare
5,9
Backpackers
Medlemmars omdömen (13)
Kane Sherwell
Kane SherwellMelbourne
2013-02-12

Nadi var trevlig. Som en Aussie jag fick jagade av lokala indianer att köpa aussie saker och andra saker. Övergripande min åsikt var Lokal Fijis är riktigt nice, lokala indianer vill bara att bråka och sälja saker. Om du vill stranden skulle jag föreslå att gå till de yttre öarna. Men trevligt ställe

Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
2017-01-06

Inte mycket att göra i Nadi, men det är en knutpunkt om youa försöker att få någon annanstans i landet. Butiker har alla en turist premie, men om du inte kommer till Suva du har fastnat handla här.

Kip Stolberg
Kip StolbergLos Angeles
2017-01-06

Även delar av staden ser mycket kör ned och tredje världen, människor är mycket varmt och inbjudande. Vi skulle bara gå runt på gatan och folk skulle säga Bula (hej) att använda. Du kommer förmodligen flyger in Nadi på någon långdistansflygning.

Kevin Picholo
Kevin PicholoFoster City
2018-01-10

Nadi is a quiet little local town on the west coast of Fiji island. Not much to do in downtown except a few shops, market, bank, bus station and some restaurants. Most tourists arrive at the airport here to go onto the islands where most resorts are.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 536 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Nadi är december, med ett genomsnitt på 646 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 585 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 605 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Nadi är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 26,7 °C/80,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis mars med en genomsnittstemperatur på 29,8 °C/85,6 °F. Den kallaste månaden är augusti, med en genomsnittstemperatur på 23,2 °C/73,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Nadi är Nadi (NAN) (8,59 km).

Planera en resa till Fiji