Nadi

23 nov. 201924 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Nadi inkluderar Radisson Blu Resort Fiji, Tanoa International Hotel och Novotel Nadi baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Nadi genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Nadi

från 599 SEK
från 1 161 SEK
från 1 486 SEK

Vad säger resenärer om Nadi?

9,8
Äventyrsresenärer
8,0
Matälskare
7,0
Backpackers
6,4
Friluftsmänniskor
6,4
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (16)
Kane Sherwell
Kane SherwellMelbourne
2013-02-12

Nadi var trevlig. Som en Aussie jag fick jagade av lokala indianer att köpa aussie saker och andra saker. Övergripande min åsikt var Lokal Fijis är riktigt nice, lokala indianer vill bara att bråka och sälja saker. Om du vill stranden skulle jag föreslå att gå till de yttre öarna. Men trevligt ställe

Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
2017-01-06

Inte mycket att göra i Nadi, men det är en knutpunkt om youa försöker att få någon annanstans i landet. Butiker har alla en turist premie, men om du inte kommer till Suva du har fastnat handla här.

Kip Stolberg
Kip StolbergLos Angeles
2017-01-06

Även delar av staden ser mycket kör ned och tredje världen, människor är mycket varmt och inbjudande. Vi skulle bara gå runt på gatan och folk skulle säga Bula (hej) att använda. Du kommer förmodligen flyger in Nadi på någon långdistansflygning.

Aymon Guerriero
Aymon Guerriero
2019-05-02

I love Fiji, everyone is so nice and helpful. Most things are quite cheap. You can ask most taxi drivers for a tour and they can take you all the way to Sigatoka and back for a cheap price. I have now been a few times and I am planning another trip very soon!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 624 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Nadi är september, med ett genomsnitt på 812 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 599 SEK per natt. Det är 18 % lägre än det genomsnittliga priset 709 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Nadi är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 27,0 °C/80,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis mars med en genomsnittstemperatur på 29,8 °C/85,6 °F. Den kallaste månaden är augusti, med en genomsnittstemperatur på 23,2 °C/73,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Nadi är Nadi (NAN) (8,59 km).

Planera en resa till Fiji