Valparaíso

19 jan. 201920 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Valparaíso inkluderar Valparaiso Terra Placeres, Hostal Mirenart och Hostal Armando baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Valparaíso genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Valparaíso

från 975 SEK
från 2 218 SEK

Vad säger resenärer om Valparaíso?

9,8
Konst & Designälskare
8,3
Äventyrsresenärer
8,2
Matälskare
7,6
Backpackers
6,6
Historieälskare
Medlemmars omdömen (36)
Dulce Danni
Dulce Danni
2017-01-06

Love valpo

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2015-04-09

Detta är en upptagen storstad och hamnen och den tredje största storstadsområdet i Peru. Stora hamnområdet krävs en shuttle precis till terminalen. Vi gick runt i staden och åtnjöt gatulivet och titta på folk. Trevliga marknader och naturligtvis bergbanan.

Harold
HaroldBrooklyn
2014-12-28

Det är svårt att inte älska Valparaiso och även om den bryts ner, är det väl förtjänar en renässans som verkar vara gradvis pågår. Det skiljer sig från någonstans jag någonsin har varit, men du kan känna sig lite andra spännande hamnstäder, inklusive San Francisco, Lissabon och Marseille. Härlig utsikt över havet, gatukonst, exceptionella mat och vänliga valpar på nästan varje hörn. Ett bra ställe att tillbringa några dagar bara njuta av atmosfären. Rida ascensors, njuta av utsikten, strövar omkring på bakgator / trapphus och äta och dricka din väg till salighet.

Alix F
Alix FEdinburgh
2016-02-03

Artistisk och kaotisk, är denna stad allt jag älskar om Sydamerika. Jag fick bara om allt från roaming runt med bilder av gatukonst, att slå alla "turistiska" fläckar som bergbanor och Pablo Nerudas eklektiska hus, och även att avlyssna samtal av gamla sjömän ner på staplarna av hamnen . Definitivt värt ett besök!

Planera en resa till Chile