Påskön

28 nov. 201929 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Påskön inkluderar Mana Nui Inn, Explora Rapa Nui - All Inclusive och Hotel Manutara baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Påskön genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Påskön

från 1 468 SEK
från 3 310 SEK
från 7 217 SEK

Vad säger resenärer om Påskön?

9,8
Äventyrsresenärer
9,2
Historieälskare
9,2
Friluftsmänniskor
7,1
Miljöresenärer
7,1
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (24)
Kevin Picholo
Kevin PicholoFoster City
2016-06-27

En av de mest isolerade och mystiska öar av världen. Det var på min hink och alltid velat åka dit för att se Moai s slutligen gjort det ute här på årets Sydamerika resa. Bara stannade 3 dagar / 2 nätter här men såg och lärde sig mycket om öns historia och dess folk.

Juno Kim
Juno KimAnchorage
2015-10-23

Det finns ingen extra förklaring behövs för Påskön. En liten polynesiska ö utanför Chiles kust, är Påskön land som ingen annan. Den starka arv och kultur är tillräckligt för att få din uppmärksamhet. De ikoniska moai statyer finns överallt på ön, och vi vet fortfarande inte allt om dem. Det bästa sättet att se på ön är till fots och cykel. Den är liten nog att se allt genom långsam-resor. Inte bråttom; känna energin i landet.

Joshua Valdivia
Joshua ValdiviaLima
2013-01-29

Eftersom jag är från Sudamerica, gå till en ö nära Nya Zeeland och liknande platser var en suberb chans att lära känna en annan kultur. Om du talar spanska, är det lättare att känna sig bekväm i denna magiska plats. Ta hand om din budget, eftersom det är en all-around dyr erfarenhet.

Joseph Coureur
Joseph CoureurNew York City
2017-01-06

Påskön är en fantastisk resa. Det tar lite resa att nå eftersom det är en av de mest avlägsna öar i världen, men när du är där du är i för en behandling om du är outdoorsy slags person. Det finns inte mycket att göra, men vandra, njuta av landskapet och äta några av de bästa skaldjur du någonsin kommer att hitta. Tonfisk rätter i restauranger var fantastisk.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 1 020 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Påskön är juli, med ett genomsnitt på 1 344 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 971 SEK per natt. Det är 11 % lägre än det genomsnittliga priset 1 087 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Påskön är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 20,7 °C/69,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 27,5 °C/81,5 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 15,8 °C/60,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Påskön är Påskön (IPC) (7,60 km).

Planera en resa till Chile