Sjumen

13 dec. 201914 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Sjumen inkluderar The Wild Fig, Hotel Prolet och South Coast Apartments baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Sjumen genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Sjumen

från 150 SEK
från 300 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 200 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Sjumen är november, med ett genomsnitt på 375 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 325 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Sjumen är den förväntade genomsnittstemperaturen i december 1,7 °C/35,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 28,1 °C/82,6 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −3,2 °C/26,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Sjumen är Varna (VAR) (73,19 km).

Planera en resa till Bulgarien