Plovdiv

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Plovdiv inkluderar Hotel Leipzig, The Stay Hotel Central Square Plovdiv och Guest Rooms Filipopol baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Plovdiv genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Plovdiv

från 462 SEK
från 575 SEK
från 450 SEK

Vad säger resenärer om Plovdiv?

9,8
Backpackers
8,6
Konst & Designälskare
8,3
Historieälskare
7,4
Äventyrsresenärer
7,1
Studenter
Medlemmars omdömen (23)
clarence dwyer
clarence dwyer
2016-02-06

Rik på historia. Långsam oförändrad med inslag av modern. Så ren som du kan få. Den platser, under och historia, alla fantastiska

Eric Liddle
Eric Liddle
2015-12-07

Kul stad att utforska för en dag .. Den gamla staden är definitivt värt att checka ut och distriktet konst kan hoppas

Scott Stone
Scott StoneNew York City
2017-01-28

Detta är en väldigt cool och intressant stad, min favorit i Bulgarien. Plovdiv är den näst största staden i Bulgarien, men är känd på många sätt som "kulturellt centrum." Den är byggd på sju kullar och har en fantastisk "gamla stan" med otroligt utformade utsmyckade hus som datum från National Revival Period 18-19-talet. Staden är atmosfäriska, har massor av kaféer, gallerier. Det är en sker plats med stort universitet.

Maria Athanasopoulou
Maria AthanasopoulouThessaloníki
2015-04-13

Gamla stan i Plodviv, är känd för historiskt bevara byggnadsstil och byggnader i den bulgariska renässansen. Massor av smala, stenlagda gator vägleda besökaren till välbevarade herrgårdar, museer, kyrkor och pittoreska hörn av unika skönhet. Alla byggnader delar den traditionella arkitektoniska stil och besökaren kommer att njuta av en kort resa i tid när hon gick på dessa smala gator, en resa på traditionerna Balkan som fortfarande lever i hjärtat av Plovdiv Gamla stan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 412 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Plovdiv är augusti, med ett genomsnitt på 700 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 400 SEK per natt. Det är 25 % lägre än det genomsnittliga priset 501 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Plovdiv är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 6,5 °C/43,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 30,8 °C/87,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −3,7 °C/25,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Plovdiv är Plovdiv (PDV) (11,89 km).

Planera en resa till Bulgarien