Mendoza

17 jan. 201918 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Mendoza inkluderar Altezza Apart Suites, Amérian Executive Hotel Mendoza och Villaggio Hotel Boutique baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Mendoza genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Mendoza

från 1 121 SEK

Vad säger resenärer om Mendoza?

9,8
Matälskare
8,3
Lyxresenärer
7,9
Friluftsmänniskor
7,9
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (34)
Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
2015-10-31

I hjärtat av Argentinas vinproducerande region, och vid kanten av Anderna. Ganska nära Mt. Aconcagua, Sydamerikas högsta peak.Great utgångspunkt för att arrangera vandringar i Anderna, eller att koppla av och turnera en av de regioner många vingårdar

Mariano Lazarte
Mariano LazarteBuenos Aires
2015-01-15

Inte exakt Mendoza, men San Rafael, Mendoza, är en av de städer jag har haft mest resande inom mitt land. Om ni väntar på någon utomhus åtgärder, är detta ett måste. Stora floder, åsikter och äventyr där. Ligger 1000 km från Bs As.

. Troy
. TroyMiravet
2017-01-06

Förbises av majestätiska Anderna och awesome Mt Aconcagua är Mendoza mest känd som ett viktigt centrum för vinodling - dess Malbecs och Cabernet Sauvignon toast av pladdrande klasserna. Bortsett från vingårdar (vingårdar) finns det några tydliga exempel på Frank Lloyd Wright-inspirerade villor, som påminner om den Kaufmann House i Palm Springs. Mendoza är också en populär utgångspunkt för vägkorsningen i Chile: en slingrande klättra genom Anderna och förbi Mt Aconcagua, då farliga hårnålskurvor hela vägen ner när du går ner i vingårdarna i utkanten av Santiago.

Nally
NallyNew York City
2012-11-29

Jag måste erkänna: staden Mendoza var inte min verkliga fokus. Jag använde det som en utgångspunkt för att besöka de närliggande Lujan de Cuyo, Maipu, och Uco Valley vinregioner. Staden är omgiven av vingårdar och Anderna i fjärran är aldrig långt ur sikte.

Planera en resa till Argentina