Formosa

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Formosa inkluderar El Cortijo Agroecoturismo, Dpto 1 dorm. p/ 4 pers. en Formosa Argentina och La Ponderosa baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Formosa genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Formosa

från 386 SEK
från 660 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 461 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Formosa är oktober, med ett genomsnitt på 822 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 623 SEK per natt. Det är 8 % högre än det genomsnittliga priset 570 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Formosa är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 25,4 °C/77,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 34,7 °C/94,5 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 11,3 °C/52,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Formosa är Formosa (FMA) (6,69 km).

Planera en resa till Argentina