Biskra

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Biskra inkluderar LES Ziban, Hotel Palace Biskra och Sidi Yahia Hotel (Nt) baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Biskra genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Biskra

från 2 402 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 162 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Biskra är september, med ett genomsnitt på 649 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 362 SEK per natt. Det är 20 % lägre än det genomsnittliga priset 437 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Biskra är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 17,0 °C/62,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 40,5 °C/104,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 6,9 °C/44,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Biskra är Biskra (BSK) (6,45 km).

Planera en resa till Algeriet

I och omkring Biskra