Flygresor från Rom till Joniska öarna

Billiga flyg från Rom till Joniska öarna

Letar du efter billiga biljetter från Rom till Joniska öarna, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från Rom till Joniska öarna

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades300 SEK, Argostoli
Billigaste månaden att flygajuni
Genomsnittlig flygtid1 tim, 32 min
Billigaste flygplats att flyga frånRom Fiumicino
Populäraste flygbolagetITA Airways

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från Rom till Joniska öarna som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 300 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Joniska öarna på 2.166 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från Rom till Argostoli Kefalonia flygplats är just nu juni. Den billigaste månaden att flyga från Rom till Zakynthos flygplats är vanligtvis juni. Och den billigaste månaden att flyga från Rom till Korfu flygplats är vanligtvis juni.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från Rom till Joniska öarna den tisdag 4 juni 2024.
Rom Fiumicino flygplats och Rom Ciampino flygplats erbjuder direktflyg till Joniska öarna.
Om du flyger från Rom så är Joniska öarna den billigaste staden att flyga till i Argostoli. Den billigaste flygplatsen med flyg till Argostoli är för tillfället Argostoli Kefalonia.
Den genomsnittliga flygtiden mellan Rom och Joniska öarna är 1 timme och 31 minuter.
Populäraste flygen