Flygresor från Milano till Kalifornien

Billiga flyg från Milano till Kalifornien

Letar du efter billiga biljetter från Milano till Kalifornien, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från Milano till Kalifornien

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades4.744 SEK, Los Angeles
Billigaste månaden att flygaseptember
Billigaste flygplats att flyga frånMilano Malpensa

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från Milano till Kalifornien som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 4.744 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Kalifornien på 8.561 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från Milano till Santa Barbara Municipal flygplats är vanligtvis augusti. Den billigaste månaden att flyga från Milano till Los Angeles International flygplats är vanligtvis september. Den billigaste månaden att flyga från Milano till San Diego International flygplats är vanligtvis november. Och den billigaste månaden att flyga från Milano till Monterey flygplats är vanligtvis juni.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från Milano till Kalifornien den onsdag 25 september 2024.
Just nu finns det inga direktflyg från Milano till Kalifornien, men du kan fortfarande flyga med mellanlandning.
Om du flyger från Milano så är Kalifornien den billigaste staden att flyga till i Los Angeles. Den billigaste flygplatsen med flyg till Los Angeles är för tillfället Los Ángeles Internacional.
Populäraste flygen