Flygresor från Las Vegas till Kalifornien

Billiga flyg från Las Vegas till Kalifornien

Letar du efter billiga biljetter från Las Vegas till Kalifornien, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från Las Vegas till Kalifornien

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades399 SEK, Los Angeles
Billigaste månaden att flygajuni
Genomsnittlig flygtid1 tim, 25 min
Billigaste flygplats att flyga frånLas Vegas Harry Reid International
Populäraste flygbolagetSouthwest Airlines

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från Las Vegas till Kalifornien som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 399 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Kalifornien på 1.717 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från Las Vegas till Hawthorne flygplats är vanligtvis juni. Den billigaste månaden att flyga från Las Vegas till Santa Ana John Wayne flygplats är vanligtvis juni. Den billigaste månaden att flyga från Las Vegas till Santa Rosa flygplats är vanligtvis juli. Och den billigaste månaden att flyga från Las Vegas till Merced Municipal Arpt flygplats är vanligtvis juli.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från Las Vegas till Kalifornien den tisdag 25 juni 2024.
Las Vegas Harry Reid International flygplats erbjuder direktflyg till Kalifornien.
Om du flyger från Las Vegas så är Kalifornien den billigaste staden att flyga till i Los Angeles. Den billigaste flygplatsen med flyg till Los Angeles är för tillfället Los Ángeles Internacional.
Den genomsnittliga flygtiden mellan Las Vegas och Kalifornien är 1 timme och 24 minuter.
Populäraste flygen