Karta

Flyg Malmö Sturup - Stockholm

Flyginformation Malmö Sturup till Stockholm

Billigaste returpriset senaste månaden

639 SEK

Flygbolag med direktflyg

4

Flyg per vecka

176

Genomsnittlig flygtid, total distans 487 kilometer

1 timmar 5 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

Braathens Regional Aviation

Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma och Stockholm Västerås

4 flygplatser

Vanliga frågor

Det finns 4 flygplatser i Stockholm: Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma och Stockholm Västerås.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Malmö Sturup till Stockholm är 639 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
1 timmar 5 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Malmö Sturup till Stockholm.
Det finns 4 flygbolag som flyger direkt från Malmö Sturup till Stockholm.
Det finns 176 flyg i veckan som flyger direkt från Malmö Sturup till Stockholm, i augusti

Information per januari 2018

Flygbolag som flyger från Malmö till Stockholm

Flygbolagen BRA, SAS och Norwegian erbjuder flyg från Malmö till Stockholm med 166 avgångar i veckan. Den genomsnittliga tiden för flyg Malmö-Stockholm är 1 timme och 5 minuter.

Avresa från Malmö

Malmö flygplats (Malmö Airport) ligger tre mil öster om Malmö, i närheten av Svedala. Flygbussarna, som kör till både Malmö och Lund samt Neptunbuss som kör från Köpenhamn, är ett smidigt sätt ta ta sig till och från flygplatsen med. Ska du ta dig till flygplatsen med egen bil, kan du parkera den såväl inom- som utomhus, här finns både korttids- och långtidsparkeringar. Du som ska ta ett flyg från Malmö till Stockholm och vill äta något innan avgång, kan välja mellan ett par restauranger och caféer på flygplatsen. Här finns även tidningskiosk och en välsorterad tax free-butik. Malmö flygplats har gratis WiFi.

Ankomst till Stockholm

Arlanda

SAS och Norwegians flyg från Malmö till Stockholm ankommer på Arlanda flygplats som ligger cirka 40 kilometer norr om centrala Stockholm. Från Arlanda kan du ta dig in till Stockholm med både tåg, bussar och taxi. Ett smidigt alternativ är Arlanda Express från SkyCity som ligger mellan terminalerna 4 och 5 och som avgår så gott som dygnet runt. Resan tar cirka 20 minuter och biljetter finns att köpa på Arlanda Centralstation. Kommunikationerna till och från Arlanda flygplats är goda oavsett tid på dygnet. Flygplatsen har gratis Wifi.

Bromma

Flygbolaget BRA:s flyg från Malmö till Stockholm, ankommer på Bromma flygplats. Flygplatsen ligger cirka tio kilometer från centrala Stockholm och trafikeras av Flygbussarna, SL-bussar och taxi. Flygbussarnas avgångar anpassas efter flygens ankomster och en resa in till Stockholm tar cirka 20 minuter. Bromma flygplats har gratis WiFi.

Generell information om att flyga från Malmö till Stockholm

Du måste kunna visa upp en giltig legitimation eller ett pass även vid resor inom Sverige. Olika flygbolag har olika regler för när du måste checka in, kontrollera vad som gäller hos ditt flygbolag i god tid innan avresa.

Vad du kan förvänta dig i Stockholm

Stockholm har ett tempererat klimat med fyra tydliga årstider. Om du planerar att resa till Stockholm under sommaren, kan du räkna med medeltemperaturer på 20-23 grader. På vintern är medeltemperaturen på +2 grader. Kommer du till Stockholm under juli får du inte glömma paraplyet, då detta är den regnigaste månaden på året.
Stockholm är en vacker stad och de centrala delarna upptäcks bäst till fots. Ska du ta dig längre sträckor, är tunnelbana ett bra och prisvärt alternativ.

Läs mer om Stockholm

10 saker att göra i Stockholm

10 fantastiska öar i Stockholms skärgård

Hotell i Stockholm

Sök och jämför hotell i Stockholm.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.