Karta

Flyg till Guadeloupe

Informationen är från maj 2018

Ögruppen Guadeloupe är en vykortsvacker destination som innehåller allt från öde paradisstränder till en vulkan och en livlig huvudstad; Basse-Terre. Guadeloupe är ett riktigt paradis för dig som gillar snorkling, men också för dig som vill uppleva såväl vulkaner som vattenfall och vackra nationalparker. Guadeloupe är också känt för sina romfabriker, sitt exotiska kök och inte minst de imponerande havssköldpaddorna.

Billiga flyg till Guadeloupe

Hitta billiga flyg till Guadeloupe med Skyscanner. Prova vårt sökverktyg Hel månad för att hitta de billigaste dagarna att flyga på under en månad. När är det bäst tid att boka en flygbiljett till Guadeloupe? Skyscanners Prisagent meddelar dig när priset på ditt utvalda flyg är som lägst. Skyscanners sökverktyg kostar ingenting och är enkla att använda.

Flyg till Guadeloupe från Sverige

Flyg till Guadeloupe från Sverige finns från Göteborg, Stockholm och Malmö. Du kan också ta ett flyg till Guadeloupe från Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Guadeloupe

Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Guadeloupe. Flygbolaget Air France erbjuder flyg till Guadeloupe med mellanlandning. Här finns en lista över samtliga flygbolag som flyger till Guadeloupe.

Allmän information om att resa till Guadeloupe

Guadeloupe är en officiell del av Frankrike, men inte med i Schengen. Du behöver kunna visa upp ett giltigt pass vid inresa.

Bästa tiden att besöka Guadeloupe

Den bästa perioden för ett besök i Guadeloupe är mellan december och maj. Under denna period är vädret mest behagligt.

Hur är vädret i Guadeloupe?

Guadeloupe har ett tropiskt monsunklimat. Medeltemperaturen ligger på runt 30 grader året om. Under perioden augusti-september finns det risk för orkaner och mellan juni och november är skyfall vanligt.

Saker att se och göra i Guadeloupe

Guadeloupe är en riktig karibisk paradisö med vita stränder och turkosblått vatten. Huvudstaden Basse-Terre är centrum för öns nöjesliv och shopping. Bland de mest populära sevärdheterna i Guadeloupe finns vulkanen Soufrière, vattenfallet Chutes du Carbet och stranden Plage de la Datcha. Bland de mest populära aktiviteterna på Guadeloupe finns snorkling, vandring och surfing. Ön är också en utpräglad destination för sol och bad.

Hotell i Guadeloupe

Letar du efter hotell i Guadeloupe? Med Skyscanner kan du söka, jämföra och hitta ditt drömhotell.

Flyg till

Från Till Flygbolag
Stockholm Pointe-a-Pitre Air France

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.